NVM aankoopmakelaar in Utrecht

Als makelaar in Utrecht zijn wij gespecialiseerd als aankoopmakelaar en lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Wij verkopen geen woningen. Hierdoor maak je gebruik van de jarenlange ervaring die wij als aankoopmakelaar hebben opgedaan. Met onze hulp ben je financieel beter af en loop je minimaal risico. Ook zal je slagingskans toenemen. De woningmarkt in de regio Utrecht is de laatste tijd immers behoorlijk aangetrokken. In Utrecht kennen wij elke makelaar van elk kantoor. Daardoor verloopt de communicatie een stuk eenvoudiger.

Zekerheid & financieel voordeel

Als aankoopmakelaar behoeden wij je voor juridische-, bouwkundige- en financiële valkuilen en risico's en zijn wij doorgewinterde onderhandelaars. Wij gaan actief met je op zoek naar jouw droomwoning of je schakelt ons in als je zelf al een woning op het oog hebt. Als je besloten hebt goed gebruik te kunnen maken van onze hulp is het beter om contact met ons op te nemen voordat je een woning op het oog hebt.  Wij behartigen uitsluitend jouw belang als koper tot aan de notaris.

Wij adviseren gedurende het hele traject en nemen je dus al het werk uit handen. Alleen de hypotheekaanvraag is dat je zelf in gang moet zetten. De ervaringen van onze klanten staan tot je beschikking.